RSS Feed

Pot să testez reclama voastră pe 2 luni?

vezi toate articolele de
10 May 2012 la 11:48 14 comentarii 252 vizualizari.

Încă un hint, încă o plagiere şi iarăşi în Chişinău!
Ştiţi spotul ăla drăguţ al celor de la “SunCommunications” cu un cuplu de îndrăgostiţi care merg în vizită la viitorul socru pentru a-i cere fiica… “s-o testeze”?!? O fi bun, o fi rău, o fi haios sau nu prea, un lucru e clar – e plagiat şi ăsta.

De această dată s-au inspirat de la spotul publicitar al celor de la “Verizon wireless” - o companie de telefonie mobilă din Statele Unite. Nu contează că produsele/serviciile pe care le prestează cele două companii sunt total diferite, contează că ideea spotului a fost furată sută la sută: scenariu, personaje, decor şi costume. Până şi lampa de masă este aceeaşi…

 1. Secventă din spotul american; 2. Secvenţă din spotul moldovenesc. Observaţi aceeaşi lampă în decor? Şi cromatica hainelor?
3. “Socrul” lor; 4. “Socrul” nostru – parcă ar fi fraţi, serios…

Ştiţi care e totuşi UNICA diferenţă în cele două spoturi de mai jos? Moldovenii sunt mai darnici, ei testează 2 luni, în timp ce americanii – doar 30 de zile. Realizarea spotului şi jocul actorilor mi se par impecabile. Am pretenţii doar la drepturile de autor şi impertinenţa cu care creativ4ikii de la noi fac ceva inedit.

Notă: Nu am reuşit să inserez spoturile video, dar le puteţi vedea aici

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 14 comments
 • 1

  Ideea cu ”testatul” este veche de când s-a inventat sexul. În consecință autorul nu mai are nevoie de drepturi. Ce deranjează este ușurință cu care toate reclamele se rup în frivolități. Fi bărbat și dă-te la ea că o vrea. Să facă mă-sa și ta-su infarct când vor vedea că o ai mare. Deșartă-le abundența în casă să li se înfunde wc-urile. R.E.M. – It’s the End of the World as We Know It.

 • 2

  Nu știu dacă l-ar lasă să-o testeze dar măcar ar putea să-o pipăie ca să nu fie sau să fie vreo hermafodită. Părerea mea este că lampa moldovenilor are mai puțin sclipici și nu am nici o ideea care să fie target-ul pentru această reclamă. :|

 • 3

  @Mrlimbric mic, cam offtopic comentariile tale nu crezi? :)

 • 4

  Așta pentru că suferi de chițibușarie. Și nu poți băga de seamă cât de în topic își bagă aia din reclamă pwolaaa în valorile tradiționale ale moldovenilor înapoiați, adică în biserica și cristoși mumei lor Ozana.

 • 5

  Mă obosești! Ști ce fac eu când obosesc? Mă strâng chiloții. :oops:

 • 6

  - De unde ai țațo comunicări dealea?!

  - De la ăia care o testează pe mă-sa.

  - Ptiu oarba după tine, că dișteaptă mai ești. Li s-a dus vestea ca după popa ras în cap.

 • 7

  Mai limbricule, stii care-i treaba? Dupa ce ca esti agramat, mai esti si pretudindeni si fara noima. Ca sa nu mai zic ca ai o dorinta feroce de a-ti afisa incultura muzicala fîsîită. Mai ia si tu o pauza ca daca nu schimba astia numele blogului din pandoras in ascaridas.

  alt Ariciul Pogonici
  2012-05-11 09:25:36 | Raporteaza
 • 8

  Băi înțeleg să greșești din neștiință sau prr0stie. Dar când greșești cu bună știință și mai urmărești să tragi și foloase (de orice fel). Se numește că ești de ccat și meriți să fi testat sau testată. Se face reclamă pe baza ideii de ca un tată să preacvrvească cu fică-sa dând-o la flacăi să o testeze. Și ccații se așteaptă să facă vânzare și să îmbogătească. Iar id0oții care îi vor îmbogații cumpărându-le ccaturile vor fi mai cvrvari decât ei. Pentru că zic în sinea lor că bine este ce fac comunicatorii prin imaginea care o vând la pr0ști.

 • 9

  Ia și sterge! Ce mai aștepți! Să putem vorbi de fizionomi, cromatică, decoruri, scenarii, și plagiat. Cum ne place.. :mrgreen:

 • 10

  @Mrlimbric mic, aş prefera totuşi să scriu despre lucruri la care mă pricep. Să aberez aiurea la teme ce nu ţin de domeniul meu de activitate mi se pare cel puţin aberant. În aceeaşi ordine de idei, mi-ar place să găsesc comentarii la temă, adică despre “plagiat” şi nu despre scenariul reclamei ;)

 • 11

  Păi tocmai că s-ar putea să nu fie plagiat. Urmând linia sângelui, inspirația pentru reclamă se putea să provină din păcatul ereditar. O eroare de program (plagiat) cauzat de algoritm (scenariu) de ccat. În orice casă cu fițe occidentsle există o lampă cu picior în living. Iar tataie e mai tras la față și injectat cu nicotină în albul ochilor. Fata e mai găinușă și baiatului îi place să se dea cocoș. Crezând că asta contează in ochii părinților. Să le arate ambiție gratuită și tupeu.

 • 12

  Cu mizeriile astea nu se face reclamă, ca să râdă prr0stimea cu gura până la urechi, sperând că o să te îmbogățești peste noapte după urma la prr0știi înd0bitociți. Luați bă țăranilor net, tivi, și fonie. Și dacă nu v-o plăcea vă spun după acum că nu vă luați banii înapoi pe ele pentru că vă faceți cvrve.

 • 13

  Hahaha ceva normal pentru Chisinau.

 • 14

  kamagra winkel utrecht п»їkamagra uk how to use kamagra 100mg tablets kamagra kamagra oral jelly made in india

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
Blog cu abordare pozitivă, specializat în Arte şi Design
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!