RSS Feed

Unde se duce timpul când se scurge?

vezi toate articolele de
27 Aug 2010 la 05:08 comenteaza acum 622 vizualizari.

Strâng păpușa-n brațe și plâng. E păpușa prietenei mele, Carmen, cu care mă joc în fiecare zi la grădiniță. Doar că, de câteva săptămâni, Carmen n-a mai venit…

Doamna, doamna, de ce nu mai vine Carmen?
Carmen o să vină, stai liniștită, e plecată în vacanța cu mama ei.
Da? Și mie de ce nu mi-a spus? Nu așa face un om cu prietenii lui?
Ba da, Cristinica, doar că a fost nevoită să plece în grabă, altfel te anunța…

Oftez și dau să mai zic ceva, dar văd o lacrimă curgând pe obrazul doamnei, care stă ghemuită lângă mine. O șterg rapid cu dosul palmei mele. Ea-mi zâmbește și se preface că mă ceartă că nu m-am dus la somnul de după-amiază, la fel ca ceilalți copii. Știe că nu-mi place să dorm la prânz, dar nu are ce face. Și nici eu. Adorm cu păpușa lui Carmen în brațe.

Mă trezesc plângând. Doamna e lângă mine și încearcă să mă liniștească. Când deschid ochii, o-ntreb dacă a venit Carmen. Dar nu, Carmen nu venise… Ies afară, cu păpușa mea și cu cea a lui Carmen. Ne jucăm în părculețul din fața grădiniței. Păpușile sunt … eu și Carmen. Carmen n-are chef de joacă, eu încerc să o păcălesc că o dau în leagăn.

E vară.

Și timpul se scurge…
continuare pe Blog de hurdubaie

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


Comentariile sunt inchise.

RSS Postari pagina personala urmareste-i pagina de Facebook
Pasiunea pentru scris o am din clasele primare, cand am "mazgalit" prima compunere despre cum mi-am petrecut ziua de nastere. Nu nota 10 mi-a dat aripi, ci felul in care se amuzau colegii si zambetul de multumire pe care l-a afisat doamna invatatoare cand a trecut nota in catalog.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!