RSS Feed

Unde zac parte din “bogăţiile” României

vezi toate articolele de
04 May 2012 la 23:47 16 comentarii 1574 vizualizari.

Cândva românii au făcut donaţii pentru biserici din Israel. Astăzi, plătim ca şi turişti să vizităm Ţara Sfântă, “împodobită” cu obiecte donate ce au etichete de România.
Lucruri de valoare ce au trecut graniţa statului român sunt fotografiate anual de zeci de milioane de turişti ce poposesc pe teritoriul sfânt.
Am ajuns la Biserica Naşterii Domnului din Bethleem şi un ghid israelian vorbitor de limbă română povestea cu mândrie despre steaua cu 14 raze din argint, ca fiind o contribuţie a României pentru Israel, din timpul lui Mavrocordat în 1717, dar şi despre Catapeteasmă, donaţie făcută de Şerban Cantacuzino.
În Biserica Buna Vestire din Nazareth, încă de la intrarea în curte se zăreşte o icoană mare, donată de România.


La sinagoga de la muzeul Holocaustului din Ierusalim pot fi admirate exponate începând de la lustre, mobilier şi multe obiecte ce provin din Timişoara, Bucureşti, Iaşi şi alte judeţe din România.
Nu vreau să fac inventarul valorilor ce au ieşit de pe poarta României. Dacă am avut aur l-am dat cu uşurinţă, acum că ne-a mai rămas ceva ne grăbim să dăm tot(cazul Roşia Montana). Aurul a fost oare confundat cu noroiul?

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


16 comments
 • 1

  @Cristina Corpaci: ai inceput bine. Ca si turisti? N-am reusit sa mai citesc si altceva.

 • 2

  aceste lucruri ne doare.. Gucci Mane – Tragedy :? youtube.com/wat../

  alt limbricul roz bon bon
  2012-05-05 13:57:29 | Raporteaza
 • 3

  AURUL. O cunoscută teorie arată că preţul mondial al aurului, la Bursa Aurului de la Londra, este stabilit de Casa Rothschild. Cert este că la ceremonia anunţării cotaţiei zilnice participă şi astăzi un membru al familiei.

  STĂPÂNII UNIVERSULUI. Printr-o reţea extraordinar de complexă, cu rădăcini sioniste, familia Rothschild controlează şi astăzi finan ţele mondiale prin Federal Reserve, Bank of England sau FMI.

  AVEREA. Ultimul dar nu cel din urmă mit spune că membrii familiei Rothschild ar fi mult mai bogaţi decât vor să pară. Bazându-se pe ultima evaluare a averii, din sec. XIX, s-a calculat, folosindu- se diferite ritmuri de creştere (ex plicabil, orice membru adaugă ceva, nu con sumă), că bogăţia familiei ar fi între 1,4 trilioane de dolari şi peste 100 de trilioane de dolari.

  statistica federal reserve arata ca in perioada crizei cetatenii americani si-au diminuat averile cu cel putin 25% federal reserve a anuntat cel mai mare profit dintotdeauna, afacere buna criza asta SOROS (considerat de unii ,,omul de paie,, al rothschilzilor) rothschilzii cu locotenentii lor rockfellerii, morgan , warburg ,goldman sachs controleaza si detin FMI, Banca Mondiala ,Federal Reserve marile banci transnationale si prin asta dicteaza politicile internationale si deja au reusit sa subjuge tarile europei si americii, asa ca bun venit in noua dictatura mondiala, omenire nasol moment sa vedem cu mai scoateti camasa, fratilor acum chiar ca nu suntem decit niste slugoi si ne vor termina astia in curind You are property of the Rothschild family! vezi realitatea, carti,youtube e plin de dovezi in privinta asta si realitatea in sine astea sunt lucrurile certe verificabile asa ca cei care vor sa duca in derizoriu subiectul sa isi ia gindul sau sa vina cu dovezi sa va fie clar Ceausescu a fost lichidat de astia pentru interesele lor mossadul sunt peste KGB si CIA de asta se plimba si brucan liber de la ana la caiafa de la washington la moscova Iată declaraţia din 1905, strict autentică, a unui francmason, Jean Bidegain, în faţa lojei masonice a Marelui Orient al Franţei:Evreii, atât de remarcabili prin instinctul lor de dominaţie şi prin ştiinţa lor de a guverna, au creat Franc-Masoneria ca să înroleze într-însa oameni care, neaparţinând neamului lor se angajează totuşi să-i ajute în faptele lor, să colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”. .”PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONISTI, continua explicand faptul ca……”scopul instaurarii dominatiei mondiale va fi atins prin exercitarea controlului asupra modului in care gandeste publicul larg, asupra a ceea ce el aude, prin crearea de noi conflicte sau restaurarea unor vechi ordini, prin raspandirea foametei, a saraciei si a ciumei, prin seducerea tineretului si distragerea atentiei sale de la problemele reale ale vietii”……utilizand toate aceste metode, vom slabi popoarele lumii intr-un asemenea hal, incat vor fi obligate sa ne ofere dominatia mondiala,….proclama autorii PROTOCOALELOR !!!! toate masoneriile au in virf clanul rothschild doar cu bani lor au facut afaceri si rockefellerii si warburgii etc. doar masoneria mama este in anglia unde ei sunt stapini Scriitorul Eduard Drumont despre francmasonerie: “Pentru cel care nu se patrunde de ideea ca francmasoneria nu este decat o lupta inventata de evrei pentru a cuceri lumea si a-si realiza vechiul lor vis de dominatie universala, francmasoneria ramane o enigma de neinteles”.

 • 4

  Citat din ,,Protocoalele Inteleptilor Sionului,, Întrun viitor apropiat vom întemeia în acelasi mod responsabilitatea presedintilor de republica. Atunci vom putea introduce fara teama anumite schimbari ce ne vor fi favorabile noua, de care nu va raspunde decât aceasta creatura a noastra care va fi o marioneta. Ce ne pasa noua daca rândurile celor ce alearga dupa putere vor deveni mai rare sau daca se vor produce, în lipsa de presedinti, încurcaturi capabile de a dezorganiza în întregime tara? PENTRU A AJUNGE LA ACEST REZULTAT, CARE NE AVANTAJEAZA, VOM UNELTI SI MANEVRA ALEGEREA DE PRESEDINTI CARE AU IN TRECUTUL LOR O PATA ASCUNSA.Teama de o asemenea descoperire, dorinta proprie fiecarui om odata ajuns la putere de asi mentine privilegiile, foloasele si onorurile legate de noua sa conditie, vor face din acestia servitorii credinciosi ai poruncilor noastre. Camera deputatilor va acoperi, va apara, va alege presedinti, dar noi îi vom retrage dreptul de a propune legi sau de a le schimba. Acest drept va fi dat în realitate numai presedintelui responsabil, care va fi o jucarie în mâinile noastre. (in cazul de fata(basescu) santajul cu distrugerea flotei care oricum tot la comanda lor s-a facut) iar acum este zorit tot de rotschilzi sa dea mai repede aurelul În spatele întregii afaceri se află Mark Rich şi Frank Timiş. Acest Rich este un escroc internaţional cu acte în regulă şi face parte din cartelul ocult Rothschild-Söröş. După ce a adus pagube însemnate bugetului SUA, a fugit şi s-a stabilit în Elveţia, ţară care refuză să-l aresteze şi să-l extrădeze, în ciuda cererilor autorităţilor americane. Marc Rich este unul dintre acţionarii din umbră ai grupului Marco International şi al Glencore International AG, înregistrată în 1974 în Elveţia. Tot el este partenerul de afaceri al lui George Söröş. Mandatul emis pe numele lui Marc Rich ascunde şi afaceri de spionaj, el fiind suspectat ca fiind agent Mossad cu dublă cetăţenie, israeliano-americană. Se pare că ar fi renunţat la cetăţenia americană pentru a putea scăpa de presiunile exercitate de SUA asupra ţărilor în care Rich îşi desfăşoară activitatea. În afară de supremaţia de pe piaţa energetică românească, în care a reuşit să se impună prin firme înregistrate off shore şi controlate de foşti agenţi KGB, Mark Rich şi George Söröş vor şi aurul de la Roşia Montană. Compania “canadiană” Gold Corporation, cu 80% acţionariat confuz, controlat de Marc Rich, are ca preşedinte tot un evreu, transfug din România acum 20 de ani, pe nume Vasile Frank Timiş, fost condamnat de două ori în Australia, în 1990 şi 1994, pentru trafic de droguri. Mark Rich ,prin Glencore LTD. este lichidatorul CONPET,companie de stat falimentata anul trecut de Corneliu Anastase,tatal Robertei Anastase si mare sponsor portocaliu.Acum intelegeti de ce Roberta e pironita pe post,iar hoarda lacustelor portocalii i se inchina ca la boul Apis!….

  cine vrea sa inteleaga politica si economia prima data trebuie sa citeasca ,, PROTOCOALELE ,,INTELEPTILOR (de fapt satanisti daca citesti ),, SIONULUI,, impreuna cu actualizarea lor PROTOCOALELE DE LA TORONTO,,daca se poate editia cu comentariile lui ioan mota este fabulos … macar din curiozitate….veti avea mari surprize doar citind aceasta carte veti intelege de ce guvernantii si presedintii i-au atitea decizii aberante impotriva popoarelor lor, evident vor aparea unii agenti ,,orbi,, care vor spune ca sunt false dar ce exemplu mai bun vreti decit realitatea

  consiliera lui boc, vass, este scolita in budapesta si israel (la fel ca ungureanu MRU)asa ca itit dai seama ce iubesc astia Romania Ctiti pe wikipedia cine sunt bunicii Andreei Vass respectiv Bogdan Olteanu. Mai exact Ladislau si Ghizela Vass, agenti NKVD, origine evreiasca, nascuti in Basarabia. Oameni ca aceste progenituri de nomenclaturisti conduc tara din dec. 1989 si pana azi. Romania va avea sanse de redresarea doar cand va scapa de implicatiile la varf in economie a familiilor Nastase, Iliescu, Copos, Voiculescu, Catarama, Virgil Magureanu, Iulian Vlad, Maurer, Vass, Mihai-Răzvan Ungureanu (din 1985 si pana la Revolutia din 1989 membru supleant în Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist), Maior, Basescu, Stolojan s.a. mai exact esalonale 1 si 2 din fostul PCR sau vechea secu.

  Mihai Razvan Ungureanu se trage dintr-o familie de evrei din Iasi ,studiile si cariera lui sunt strans legate de organizatiile Soros si de cele iudaice ale magnatului Mark Rich. Mark Rich ,prin Glencore LTD. este lichidatorul CONPET,companie de stat falimentata anul trecut de Corneliu Anastase,tatal Robertei Anastase si mare sponsor portocaliu.Acum intelegeti de ce Roberta e pironita pe post,iar hoarda lacustelor portocalii i se inchina ca la boul Apis!….

  Apartenenta sa (ca lider) la organizatiile Soros din Romania, ca si la organizatiile iudaice, a facut ca, fara sa fi avut in nici un fel o viata politica activa (dupa cum singur marturiseste), sa fie chemat a fi ministru de externe al Romaniei in 2004, noteaza Cornel Dan Niculae in cartea sa intitulata Politica Filo-Sionista a Romaniei in fata Europei si a lumii.

  isar tot isar deh sangele apa nu se face…un patriot adevarat (dar evident nu roman) vede ti cine a citit protocoalele sionului (si le pune in aplicare) sunt tot la bucate si la tzepe TOATA LUMEA STIE CA FRAIERUL ASTA A FOST ZBURAT LA ORDINUL BNR DIN BANCPOST PENTRU CA A PARTICIPAT LA ATACUL ASUPRA LEULUI DIN OCTOMBRIE 2008 … si acum ajunge ministru? sunteti nebuni ?

 • 5

  imi poate si mie arata cineva pe harta Romania si Israelul la 1700 toamna?

 • 6

  Ady, foarte adevărat totul, dar cam dezlânată expunerea.

 • 7

  Stimata… scriitoare Cam greu de inteles textul. Dar, dincolo de aceasta, iata cateva probleme gramaticale si cateva formulari nefericite: 1. “Unde zac parte din bogatiile…”. Corect: unde zace parte din bogatiile… 2.”… platim ca si turisti”. Corect: platim ca turisti 3. “contributie a Romaniei pentru Israel din timpul lui Mavrocordat…”. In timpul lui Mavrocordat nu existau Romania si Israelul. Erau donatii firesti ale domnitorilor Tarilor Romane pentru Locurile Sfinte. 4. Obiectele (probabil de cult) din Muzeul Holocaustului sunt cu totul altceva; e inutil a fi amestecate aici. 5. “ce au iesit de pe poarta Romaniei”. Corect: “ce au iesit din Romania”, eventula “prin poarta Romaniei”. Citeste putin mai mult inainte de a te apuca de scris. Si citeste literaura buna, nu productiile confratilor care scriu la Realitatea. Si, eventual, mai deschide si o Gramatica…

 • 8

  Pentru cine nu a observat …Statul Israel a fost infiintat dupa al doilea razboi mondail…care s-a terminat in 1945 … Infintarea statului s-a facut pe 14 May 1948. Mai mult de 200 de ani “dupa donatiile facute”…

  E adevarat ca turistii platesc… Nu mi s-a parut ca turstii care vin in Romania …sunt primiti pe gratis … Nici macar cei care s-au mutat din Romania in ultimii ani si au “contribuit” pentru a avea o pensie decenta time de 4-50 de ani….si un loc unde sa traiasca la batranete, un loc care sa aiba grija de ei si care sa nu ii lase iarna in frig …

 • 9

  Multumesc Ioana de observaţiile gramaticale. Este un text scris într-o formă în care să iasă în evidenţă. În titlu poate fi sesizat un dezacord, însă nu e pus întâmplător. Mulţumesc oricum

 • 10

  @ady, ești prea stresat. Români s-au sters la cvr cu buletinul de votul ca să le facă în ciudă, așa că-și merită soarta. S-au ccat în sângele revoluționarilor. Chiar și după ce le vor vinde aștia pământul din cimitire, încă se va mai găsi cineva să întrebe cu cine are să voteze (chiar dacă nu-l mai privește pentru că-i s-a luat ”dreptul de proprietate” din străbuni. :mrgreen:

  alt limbricul roz bon bon
  2012-05-06 15:25:28 | Raporteaza
 • 11

  ”Unde zac parte din bogăţiile României” sună foarte gramatical pentru mine. Pentru că ”bogățiile” de această factură sunt un tot sau nimic. Și atunci zac, căci sunt mai multe. :lol:

  alt limbricul roz bon bon
  2012-05-06 16:44:13 | Raporteaza
 • 12

  sionisti sau rabi sau preoti sau draci sau sau anunnaki tot aia E asa ca anunnaki trebuie sa plece pe alta planeta!!!

 • 13

  nike kwazi red and black nike kwazi mens night maroon action red white black 844839 600vans unisex sk8 hi slim zip chunky glitter skate shoe unisexs vansnike air rejuven8 mule mint greenaidas boost clima chill red blue sneaker politics saucony courageous battle nola cannon iskymedia.com/2../

 • 14

  nike hypershift pink whitejual nike air max 90 essentialnike air jordan mens retro 10buy authentic air jordan retro nike enchanted impossibly light tubodaensevilla../

 • 15

  pittsburgh penguins mario lemieux 66 blue replica jersey sale25 lowell jersey turnpikenike san diego chargers 85 antonio gates 2013 navy blue game kids jerseyminnesota twins 1 nishioka white jersey lebron james shoes soldier 9 aonpixel.com/17../

 • 16

  popradsk谩 k谩va espresso professional zrnkov谩ko啪en茅 pouzdro na kl铆膷e carpisa hn臎d茅 outlet clubd谩mske plavky 204 esther gb 01 s j ru啪ov茅 sv obrazoch ulice no膷nej bystrice roz啪iarili svietiace lampi贸ny box na hodinky watches bonami maisfontes.ru/d../

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari urmareste-i pagina de Facebook

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!