RSS Feed

Românii au votat cincinalul Halloween

vezi toate articolele de
03 Nov 2014 la 16:01 44 comentarii 1143 vizualizari.

Ar trebui să râd, dar nu pot. Am votat de Halloween și doar așa pot să-mi explic și cele întâmplate!

Cu o seară înainte, treceam pe una din principalele artere de circulație ale orașului meu. Mergeam la pas zglobiu căci mă pișca frigul de afară și nu mă lăsa să o iau cătinel să-mi lărgesc ochii la vitrine din cauza prețurilor. Pe bulivar îmi ieșiră în cale: un buchet de vrăjitoare, două tipe care cred, greșiseră cutia cu machiaj și se dăduseră cu vax pe la ochi, niște descreierați la propriu cu cuțite înfipte în cap și la final niște tinerele in pijama de care se luau toate haitele de masculi în călduri izbucnite instant la vederea pijamalelor. Am ajuns la semafor unde prin fața ochilor mei se strecură încovoiat un preot. Și mă jur, mi-a luat ceva vreme să mă conving că tipul nu făcea parte din ”echipa de Halloween”.

A doua zi am votat. Pe buletinul de vot era Pinocchio, un măscărici, una dintre surorile lu’ Cenușăreasa, Sfânta Vineri și o șleahtă de pitici cu fundul mare. Nu m-am putut dumiri la ce folosea ștampila din mâna mea pentru că nu mi-am dat seama dacă eram la un bal mascat la grădiniță sau trebuia să votez cea mai bună mască de Halloween în România.

Când să ies din secția de votare dau iar de popă. Mama m-a învățat să mă iau de un nasture când trece popa ca să nu îmi meargă rău. Am dat să apuc un nasture, dar și ăla de la chiloți căzuse de frig. (Ce vă mirați, bre? În România chiloții toți au nasturi ca să nu-i mai fure românii, nu știați!?) Ajung acasă, dau drumul la TV și văd români încăierați prin ambasadele lumii. Clar dăduse Aghiuță-n oameni dacă n-am avut nasture în dotare!

Azi-dimineață, văd că Pinocchio stricase tot party-ul din grădinița 9, numită și România. Apoi aflu că din cauza popii și al nasturelui lipsă la prohab, românii votaseră un cincinal Halloween. Ies din casă și dau iarăși de șeful cu barbă de Halloween. Mă apropiu și îl întreb:

- Nenea, un nasture sub sutană aveți?

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


44 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala urmareste-i pagina de Facebook
Sunt un om simplu care şi-a petrecut suflările de viaţă pe uliţele Clujului. Când vreau să mă regăsesc, călătoresc şi scriu. Mai scriu şi când sufletul doare, ori exaltă. Sunt un om ca şi tine, trăind între zbateri şi zbateri, căutări, găsiri, alegeri şi pierderi. Uneori şi succese. Şi într-o zi tot ce mi-aş dori să se spună în urma mea ar fi: „A fost un Om”. Atunci, în acele momente nu va conta decât ce-am gravat în minţile şi sufletele voastre, ce-aţi modelat în sufletul meu.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!