RSS Feed

Femeile sunt atrase de nuditate

vezi toate articolele de
17 Jun 2013 la 19:04 comenteaza acum 1402 vizualizari.

Se spune că femeile sunt mai puțin atrase (excitate) de imaginile care conțin nuditate. Se spune că în cazul doamnelor, spre deosebire de domni, stimularea sexuală are legătură mai mult cu mintea decât cu…ei bine, alte părți. Sunt mai calculate, mai profunde, cu siguranță mai nepăsătoare față de felul în care arată domnii. Că planurile de viitor sunt în cazul lor mult mai atrăgătoare decât niște pătrățele bine lucrate sau un biceps sculptat. Adică femeile se pregătesc de prin martie pentru momentul în care vor renunța la haine pe plajă iar bărbații (majoritatea cel puțin) n-au de ce să-și facă griji pentru că oricum nu interesează pe nimeni. Doar nu suntem în Baywatch :)

Cercetătoarea Meredith Chivers nu este însă de acord cu asta și a concluzionat după o serie de experimente că femeile sunt la fel de ușor de stimulat cu ajutorul imaginilor XXX. Pe de altă parte editorul șef al revistei Playgirl (pentru că Playboy are o soră :) ) Ronnie Khoenig e de părere că din punct de vedere social este mult mai ușor de acceptat că doar bărbații sunt cei care apreciază aspectul fizic. Dacă e să ne luăm după câte scene de nuditate masculină (explicită sau nu) există în cinema – are dreptate. Poate că dacă ideea că și pentru femei aspectul fizic are importanță ar deveni ceva concret – acest lucru ar pune o oarecare presiune asupra domnilor. Și?! (mai multe amănunte despre subiect găsiți aici)

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


Etichete: , , , ,


Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Pandora’s, platforma feminină de comentarii, bloguri şi opinii REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!